2023. június 13., kedd

BÚCSÚZÓ NÖVENDÉKEK HANGVERSENYE-2023.06.02.

 

1977-ben, vagyis 46 évvel ezelőtt született meg a mohácsi Schneider Lajos AMI egyik legkedvesebb, évenként visszatérő rendezvényének, a Búcsúzó Hangversenynek a hagyománya, amikor is három érettségiző növendék elhatározta, hogy nem csak a Gimnáziumból ballagnak el, hanem egy ünnepi hangverseny keretében a Zeneiskolától is elbúcsúznak. Kiemelkedő országos szinten, hogy jelenleg is a növendékeink kb. 20 %-a középiskolás. Dicséret és köszönet illeti azokat a tanulókat, akik akár 10-12 évig is fontosnak érzik, hogy szabadidejük egy részét a zenetanulás, a Művészetek világában való elmélyedés töltse ki. Szeretnénk megköszönni a kollégáknak azt, hogy ennyi éven keresztül tudták motiválni a gyerekeket, hogy magas szintű szakmai és pedagógiai tudásuk, munkájuk eredményeképpen sokszor második otthonukként tekintettek iskolánkra ezek a növendékek.
Köszönet jár a szülőknek, családoknak, hogy fontosnak érezték gyermekük művészeti nevelését, támogatták őket álmaik megvalósulásában.
Búcsúzó növendékeinktől pedig kérjük, hogy ne felejtsék el, amit ezek között a falak között kaptak, mi is rengeteget tanultunk tőlük, büszkék vagyunk rájuk, s az ajtajaink mindig nyitva állnak előttük!
Köszönet Schnell Tamásnak a szép fotókért!

Nincsenek megjegyzések

Megjegyzés küldése